Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noże Złotego Smoka - Isengar

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Po chuj udostępniać pojedyncze bronie,albo cały set albo wgl.

Co do sztyletów ładne to one nie są,brakuje tam takiego elementu zakończenia pracy. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

z BombWorkiem. Tylko ze on mnie uczyl juz ponad rok temu .

Krasc to ty potrafisz jego www.

Tak sie skada ze bron sam przystosowalem do metina.

Mozesz ss dac

54010287442563618639.png

Opublikowano

Dziwie się, że poziom MPC jest tak niski i ściągają za takie gówno %, powiedz co zrobiłeś w tej broni, bo jedyne co, to chyba wpisy, chodź i tego nie jestem pewny.

Opublikowano

Dziwie się, że poziom MPC jest tak niski i ściągają za takie gówno %, powiedz co zrobiłeś w tej broni, bo jedyne co, to chyba wpisy, chodź i tego nie jestem pewny.

dziwie się, że jesteś 0 i masz czelność pisać w tym temacie.

Owszem szału nie ma "dup** nie urywa" asek skumał sie teraz z bombworkiem to też kradnie lekko przerabia i mówi że jego ^^ drugi bombwork kradnie co w łapki wpadnie :)

// NA epvp były identyczne modele (cały set) tylko inne tekstury  :)

jak możesz to podeslij link na pw :)

Po chuj udostępniać pojedyncze bronie,albo cały set albo wgl.

Co do sztyletów ładne to one nie są,brakuje tam takiego elementu zakończenia pracy.

jakiego elementu zakończenia pracy?
Opublikowano

dziwie się, że jesteś 0 i masz czelność pisać w tym temacie.jak możesz to podeslij link na pw :)jakiego elementu zakończenia pracy?

0 to jest twój śmieszny serwerek jak i team, exportować też mogę z różnych gier, np. może Diamentowy Miecz z mincrafta? Dodam wszystkie kolory w osobnych tematach, dodajecie to a i tak nikt tego nie użyje, następnym razem zęby na baczność jak do mnie mówisz.

Z jakiej gry noże?

Opublikowano

0 to jest twój śmieszny serwerek jak i team, exportować też mogę z różnych gier, np. może Diamentowy Miecz z mincrafta? Dodam wszystkie kolory w osobnych tematach, dodajecie to a i tak nikt tego nie użyje, następnym razem zęby na baczność jak do mnie mówisz.

Z jakiej gry noże?

czekam aż coś wyexportujesz taki cwaniak jestes ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...